Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی نجفی‌نژاد روز سه‌شنبه در آیین نکوداشت شصت و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهارداشت: در کنار توجه به پیشرفت علمی، چشم اندازی نوین را برای بهبود علم مورد توجه داریم اما رسیدن به این اهداف با ابزارهای قدیمی و موجود امکان‌پذیر نیست.

وی بیان کرد: این دانشگاه ۶۴ سال قبل با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر برای خدمت به جامعه و مدیریت عرصه های طبیعی کشور تاسیس شد و در این مدت نیز منشا خدمات فراوانی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مقطعی برای تربیت نیروی انسانی تعداد زیادی از اساتید خارجی در این دانشگاه تدریس می‌کردند اما به برکت انقلاب اسلامی و توجه به آموزش عالی نه تنها نیازی به اساتید خارجی نیست بلکه بسیاری از دانش آموختگان این مرکز در دانشگاه های دنیا عضو هیئت‌های علمی بوده و مشغول تدریس هستند.

 نجفی نژاد گفت: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با توجه به قابلیت دسترسی سریع به انواع اکوسیستم‌های طبیعی اعم از جنگل، بیابان، دریا و مناطق نیمه خشک از امکان خوبی برای تحقیق و مطالعه برخوردار است که در این چند دهه از آن به خوبی استفاده شده است.

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در ادامه افزود: وجود انواع پوشش گیاهی، جانوری و نوع زیستی در گلستان در راستای تربیت نیروی انسانی برای کسب تجربه و لمس واقعیت‌ها از نقاط قوت و محاسن دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است.

وی تصریح کرد: تدوین برنامه مناسب و سند چشم انداز برای پیمایش و رسیدن به تعالی این دانشگاه از ابتدا تا به امروز مرهون تلاش شبانه روزی مجموعه بوده و در هر مقطع با ورود نگرشی جدید گامی بلند در راستای پیشرفت برداشته شد.

نجفی نژاد گفت: در گذشته تنها ماموریت مراکز دانشگاهی آموزش و تربیت نیروی انسانی بود اما در شرایط فعلی دانشگاه‌های متعالی در دنیا خود را مسئول و پاسخگوی جامعه می دانند و به همین دلیل برای رفع نیازها گام برمی‌دارند.

در پایان این مراسم همچنین موزه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به بهره‌برداری رسید.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در مهرماه ۱۳۳۶ راه‌اندازی شد.

برچسب‌ها گرگان کشاورزی گلستان دانشگاه منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گرگان کشاورزی گلستان گرگان کشاورزی گلستان دانشگاه منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۶۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد