Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی در نشست با رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گفت: با توجه به ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و هیات علمی متخصص، می‌توانیم با مشارکت دانشگاه طرح‌های پژوهشی را در جهت توسعه استان به اجرا برسانیم.

مدیرکل راهبری پژوهش جهاد دانشگاهی و مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی به‌منظور بررسی ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، از زیرساخت های موجود این دانشگاه بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید مدیران جهاد دانشگاهی از چهار مزرعه تحقیقاتی، آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و غیره بازدید کردند. در پایان بازدید جلسه‌ای مشترک با حضور رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

دکتر علی نجفی نژاد_ رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این نشست گفت: با توجه به تجربیات موفق جهاد دانشگاهی در عرصه اجرای پروژه‌های فناورانه در کشور، امیدواریم با توجه به ظرفیت‌های استان و وجوه مشترک فی‌مابین بتوانیم پروژه‌های مشترکی را تعریف و به اجرا برسانیم.

وی بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای طرفین و نیاز استان، دانشگاه آماده اجرای پروژه مشترک در موضوعات دام‌های سنگین، دام سبک و شیلات به خصوص ماهیان خاویاری و خوراک دام و طیور است. با توجه به افتتاح مجتمع نوآوری این دانشگاه، مرکز نوآوری و شتاب‌دهی (منش) جهاد دانشگاهی در این مجتمع مستقر خواهد شد.

دکتر داراب یزدانی_ مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاد دانشگاهی نیز در این نشست با ابراز خرسندی از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه، گفت: با توجه به ظرفیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی و هیات علمی متخصص، می‌توانیم با مشارکت دانشگاه طرح‌های پژوهشی را در جهت توسعه استان به اجرا برسانیم.

عبدالرضا حاجیلری_ مدیرکل راهبری پژوهشی جهاد دانشگاهی هم در این نشست گفت: با توجه به موقعیت استان گلستان و ظرفیت‌های متنوع آن در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و از طرفی تجربیات موفق جهاد دانشگاهی در پژوهش‌های کاربردی و فناورانه در کشور، امیدواریم با همکاری دانشگاه بتوانیم به نقطه مشترکی جهت اجرای کار مشترک در استان برسیم.

ابراهیم شهبازی_ سرپرست جهاد دانشگاهی استان گلستان نیز در این نشست با بیان اینکه در سال‌های گذشته کارهای مشترک خوبی با دانشگاه انجام دادیم، گفت: با توجه به استقبال دانشجویان از فعالیت‌های مرکز نوآوری و شتاب‌دهی، به‌منظور استفاده از ظرفیت دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، این مرکز در مجتمع نوآوری دانشگاه مستقر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی گلستان جهاد دانشگاهی گلستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان جهاد دانشگاهی توجه به ظرفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۷۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد