Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: در راستای سلسله نشست‌های گفتمانی آینده‌نگاشت تعالی این دانشگاه، وبینار علمی با عنوان "سمت و سوی تحولات دانشگاه و آموزش عالی" روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.

محمدشریف شریف‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: رویکردهای جدید در برنامه‌ریزی، بر ساخت آینده از طریق شناسایی و تحقق سناریوهای مطلوب با رویکرد آینده‌نگر استوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بر پایه تجربه و دستاورد ارزشمند برآمده از برنامه‌ریزی راهبردی، با هم‌افزایی اندیشمندان نسبت به آینده‌نگاشت تعالی دانشگاه در افق ۱۴۲۵ اقدام کرده است.

وی بیان کرد: طبق هم‌اندیشی صورت گرفته با حضور مدیران ستادی دانشگاه، در اولین گام با هدف تحلیل وضعیت با رویکرد بازاندیشی انتقادی جمع، از معاونت‌های دانشگاه‌های درخواست شد تا نسبت به ارزیابی میزان تحقق خط‌مشی‌ها و هدف‌های راهبردی تعریف شده ذیل برنامه راهبردی توأم با بیان آموزه‌ها و نیز مشکلات احتمالی تجربه شده و همچنین فهرست متغیرها و روندهای کلیدی تأثیرگذار در آن حوزه در چشم‌انداز ۱۴۲۵ اقدام کنند.

مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ادامه داد: هم‌اندیشی‌های جداگانه‌ای با جامعه دانشجویی، فعالان فرهنگی و اجتماعی به‌صورت وبینار برگزار و نسبت به فراخوان هم‌فکری آحاد ذینفعان و دست‌اندرکاران نظام دانشگاهی اقدام شد.

 شریف‌زاده خاطرنشان کرد: برای غنابخشی نظری و برقراری یک گفتمان آینده‌نگر در خصوص تعالی دانشگاه، مجموعه‌ای از نشست‌های هم‌اندیشی با دعوت از اساتید صاحب‌نظر داخل و خارج کشور طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی بیان کرد: در این راستا وبینار علمی با عنوان "سمت و سوی تحولات دانشگاه و آموزش عالی" با حضور دکتر مقصود فراستخواه روز چهارشنبه ۵ خردادماه برگزار می‌شود.

مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به اینکه این وبینار از ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار خواهد شد، گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در وبینار می‌توانند به آدرس اینترنتی meet.gau.ac.ir/ch/p۱۴۲۵ مراجعه کنند.

شریف‌زاده تصریح کرد: از آحاد جامعه دانشگاهی و علاقه‌مندان که دل در گرو تعالی زیست‌بوم دانشگاهی دارند، تقاضا می‌شود نسبت به تسهیم دیدگاه‌ها برای آینده‌نگاشت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در چشم‌انداز ۱۴۲۵ از طریق رایانامه (1425@gau.ac.ir) اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان قدیمی‌ترین دانشگاه تخصصی کشاورزی ایران و نخستین مرکز آموزش عالی در شمال کشور است.

هم‌اکنون بیش از ۴۰۰۰ دانشجو در ۱۰۸ رشته دانشگاهی شامل ۲۴ رشته کارشناسی، ۵۷ رشته کارشناسی ارشد و ۳۴ رشته دکتری تخصصی و در ۹ دانشکده و ۲۷ گروه آموزشی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

این دانشگاه دارای ۲ پردیس اصلی دانشگاه به همراه ۹۵ آزمایشگاه و کارگاه تخصصی، ۱۲ نشریه تخصصی، ۱۰۰ هکتار مرتع آموزشی و پژوهشی، ۳۵ هکتار مزرعه آموزشی و پژوهشی و ۳۰۰۰ هکتار جنگل آموزشی و پژوهشی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان آینده نگاشت برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان مازندران - منطقه نوشهر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: دامداران از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع خودداری کنند.

در این اطلاعیه آمده است:
از کلیه مرتعداران و دامداران استان مازندران درخواست می‌شود در عمل به تکالیف قانونی خود با مامورین منابع طبیعی همکاری کرده و موجبات پایداری و سلامت مراتع و رونق بخشی به تولید را فراهم کنند.

بدین منظور رعایت موارد ذیل الزامی می‌باشد:

۱_ از کوچ و چرای زودرس دام در مراتع اجتناب گردد.


۲_ از چرای دام مازاد و بیش از ظرفیت مندرج در پروانه چرا و طرح مرتعداری جدا" خودداری گردد.


۳_ دامدارانی که فاقد پروانه چرای دام می‌باشند به هیچ وجه حق تعلیف و گسیل نمودن دام به مراتع را ندارند.

کلیه دامداران و فرزندان آنها که از مزایای خروج دام از جنگل بهره‌مند شده اند، حق استفاده از مراتع را ندارند.

عدم رعایت موارد فوق توسط دامداران تخلف محسوب شده و در صورت مشاهده و تکرار آن برابر ضوابط و مقررات سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با افراد متخلف برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • بازداشت عامل تیراندازی به ماموران منابع طبیعی مازندران
  • کشف ۳ تن چوب قاچاق در سوادکوه
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد