Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@12:08:26 GMT

جهاد دانشگاهی اقدامات موثری در زمان تحریم انجام داد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۰۹۲۸

جهاد دانشگاهی اقدامات موثری در زمان تحریم انجام داد

ایسنا/گلستان مدیرکل راهبری و پژوهش معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی به همراه سرپرست جهاد دانشگاهی گلستان با رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دیدار و گفت‌وگو کردند.

عبدالرضا حاجیلری؛ مدیرکل راهبری و پژوهش معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی در این دیدار با اشاره به اینکه تحریم‌ها همیشه برای جهاد دانشگاهی یک فرصت بوده است، گفت: ۳۱ طرح فناورانه توسط جهاد دانشگاهی در سطح کشور در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به قطار ملی که اخیراً در کشور افتتاح شده است، افزود: ساخت سیستم رانش این قطار که نبض کنترل‌کننده آن محسوب می‌شود، از دستاوردهای جهاد دانشگاهی است.

حاجیلری خاطرنشان کرد: گلستان از نظر جمعیت و وسعت جایگاه خوبی دارد و ظرفیت‌های بی‌شماری در بخش کشاورزی آن وجود دارد. در گلستان با وجود داشتن این ظرفیت‌های خوب، متأسفانه هنوز اقدامات کافی انجام نشده است.

مدیرکل راهبری و پژوهش معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در کشور اقدامات مهمی خصوصاً در حوزه کشاورزی انجام داده و این نهاد می‌تواند متناسب با ظرفیت‌های هر استان، ورود پیدا کند. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ظرفیت‌های خوبی دارد و آمادگی این را داریم که بین این دو مجموعه تعامل بیشتری شکل بگیرد.

علی نجفی نژاد؛ رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این دیدار گفت: جهاد دانشگاهی عضوی از خانواده آموزش عالی کشور است که ظرفیت‌های بی‌شماری دارد و قرار گرفتن جهاد دانشگاهی در کنار ما قطعاً ثمرات و فوایدی زیادی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه پیشرفت اتفاق نمی‌افتاد مگر اینکه ارتباطات برقرار شود، گفت: جزیره‌ای کار کردن فایده‌ای ندارد و باید در کنار یکدیگر به فکر توسعه استان باشیم.

نجفی نژاد بیان کرد: جهاد دانشگاهی اقدامات بسیار مؤثری در زمینه‌های مختلف در زمان تحریم‌ها انجام داده است.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تصریح کرد: ما با همکاری هم می‌توانیم به قطب علمی و فناوری در حوزه کشاورزی منابع طبیعی در کشور تبدیل شویم.

ابراهیم شهبازی؛ سرپرست جهاد دانشگاهی استان گلستان نیز در این دیدار گفت: در حال حاضر سازمان دانشجویان، خبرگزاری ایسنا و ایکنا و سازمان انتشارات در استان فعال هستند و این مجموعه‌ها می‌توانند در دانشگاه منابع طبیعی گرگان حضور داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه اساس کار ما دانشجویی و تربیت دانشجو است، بیان کرد: در قسمت‌های پژوهش و تجاری‌سازی و تولید محصول دانش‌بنیان می‌توانیم از ظرفیت‌های نیروی دانشجویی در جهاد دانشگاهی استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی گلستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان جهاد دانشگاهی گلستان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدعلی نیک‌بخت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم.

بیشتر بخوانید: قیمت انواع میوه و سبزی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود. ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیک‌بخت با اشاره به شیوه وزارت جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار کالاهای اساسی، گفت: تامین از طریق تولید داخل را دنبال می‌کنیم به همین دلیل سیاست حداکثرسازی و یکنواختی تولید محصولات کشاورزی را دنبال می‌کنیم تا نوسانات کمی و قیمتی به حداقل برسد. همزمانی عید نوروز و ماه رمضان فشار زیادی برای تامین مایحتاج مردم ایجاد کرد، اما با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده با کشاورزان، عرضه محصول به بازار و قیمت‌ها را کنترل کردیم.

وی ادامه داد: وقتی عرضه به اندازه کافی انجام شود قیمت متعادل می‌شود. تک تک محصولات در بخش‌های تولید، عرضه و نظارت را دنبال می‌کنیم. مازاد نیاز کشور را بدون محدودیت صادر می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید تضمینی در سال ۱۴۰۳ گفت: پیوند بین صنعت، بازرگان و تجارت با بخش تولید و کشاورزی را طبق تجربه سال گذشته ادامه می‌دهیم. صنایع غذایی به عنوان بخشی از زنجیره که مسوولیت فرآوری محصولات خام مواد کشاورزی را بر عهده دارد، مورد توجه جهاد کشاورزی است. این صنایع به خدمت تولیدکنندگان درآید. به عنوان مثال انواع میوه، سبزی‌جات و سیفی‌جات امکان فرآوری، عرضه به بازار داخل و صادرات را دارد.

نیک‌بخت ادامه داد: به صورت مرتب با صاحبان صنایع کشاورزی جلسه داریم و آنان را تشویق به خرید محصولات مازاد کشاورزان می‌کنیم تا این هدف‌گذاری انجام شود. برای محصولاتی چون برنج، چای و دانه‌های روغنی در تلاشیم دولت خرید تضمینی را انجام ندهد، بلکه بازرگانان وارد کننده یا کارخانجات تولید کننده را وارد به انجام این کار کنیم. به عنوان مثال اعلام کردیم ۷۰ هزار تن دانه روغنی را بازرگانان و وارد کنندگان روغن یا دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری کنند.

وی با اشاره به نوسانات قیمتی بازار میوه، گفت: هیچ کمبودی در هیچ بخش بازار میوه و تره بار وجود ندارد. گرانی‌های جاری ناشی از کمبود کالا نیست، بلکه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌های مسوول است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229149 برچسب‌ها میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • جذب امریه سربازی در سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد