Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروژه‌های مجتمع پژوهشی صنایع غذایی، مجتمع فناوری مبلمان و فرآورده‌های چوبی و مجتمع نوآفرینی دانشجویی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین افتتاح متمرکز و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های عمرانی، اقتصادی و اشتغالزایی شهرستان گرگان و پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور حق شناس، استاندار گلستان؛ حمیدی، فرماندار گرگان؛ سنگدوینی و منتظری نمایندگان مردم گرگان و آق قلا در مجلس در تالار خلیج فارس این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  علی نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این آیین گفت: امروز شاهد افتتاح سه پروژه مهم در دانشگاه شامل مجتمع آموزشی، پژوهشی و فناوری صنایع غذایی، مجتمع آموزشی، پژوهشی و فناوری مبلمان و فرآورده‌های چند منظوره چوبی و مجتمع نوآفرینی دانشجویی با زیربنایی به مجموع ۳۳۳۶ مترمربع و با اعتباری معادل ۳۳ میلیارد ریال هستیم که این پروژه‌ها حلقه اتصال دانشگاه با صنعت می‌باشند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به نقش پایلوت پلنت‌ها در فرآیند تولید محصول گفت: پایلوت پلنت‌ها در چرخه تبدیل ایده به محصول بسیار با اهمیت بوده و موجب بررسی جنبه‌های مختلف تولید محصول در مقیاسی کوچکتر گردیده و آن محصول را برای ورود با کیفیت‌تر به بازار آماده می‌کند.

وی افزود: این پروژه‌ها در راستای تحقق دانشگاه نسل سوم که همان دانشگاه کارآفرین است افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و تمامی صنایع غذایی فعال در استان می‌توانند با دانشگاه همکاری نموده و از زیرساخت‌های فراهم شده در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان استفاده نمایند.

نجفی نژاد تاکید کرد: تمامی زیرساخت‌های ارتباط با صنعت در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان فراهم شده است و امیدواریم بتوانیم با همکاری صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان گام‌های موثری برداریم.

وی با بیان اینکه طی هفت سال گذشته حدود ۶ هزار مترمربع فضای کارگاهی و ۲۰ هزار متر مربع فضای آموزشی و پژوهشی مورد بهره برداری قرار گرفته است، گفت: خوشبختانه امروز مطالبه اصلی دانشجویان فراهم نمودن زیرساخت‌های مناسب برای کارآفرینی است و شاهد این هستیم که دانشگاه، دانشجویان و جامعه به یک بلوغ در حوزه کارآفرینی رسیده‌اند و در این میان وظیفه ما حمایت از آنان می‌باشد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: در حال حاضر پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان یک شهرک تولیدی دانش‌بنیان است و شاهد فعالیت‌های تولیدی در بخش‌های مختلف آن هستیم.

وی خاطر نشان کرد: استخراج دانش تولید ماسک N ۹۵ از پایان نامه دانشجویان و تولید آن به صورت سه شیفت در دانشگاه و کسب دانش فنی تولید الکل با خلوص ۹۵ درصد از جمله فعالیت‌های دانشگاه در شرایط شیوع ویروس کرونا و در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه می‌باشد.

در ادامه هادی حق شناس، استاندار گلستان ضمن تسلیت ایام سوگواری ماه محرم و تبریک روز کارمند وهفته دولت گفت: حوادثی که از صدر اسلام تا کنون اتفاق افتاده است درس‌های آموختنی است که باید از آن‌ها عبرت گرفت.

حق شناس افزود: کشور ایران طی گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی علی‌رغم وجود بحران‌ها و دشمنی‌های فراوان از جمله تحریم ها، شیوع ویروس کرونا، حوادث و بلایای طبیعی و … امروز مسیر پیشرفت خود را به سرعت طی می‌کند و شاهدیم که با وجود تمامی تحریم‌ها تولیدات کشور در بخش‌های مختلف از جمله پتروشیمی سیمان صنایع فولادی و... افزایش یافته است.

استاندار گلستان با اشاره به اینکه همه پیش‌بینی می‌کردند در سال ۹۷ و شروع تحریم‌ها اقتصاد ایران درگیر تورم سه رقمی خواهد شد گفت: طبق اعلام آخرین گزارش از وضعیت تورم کشور، هم تورم ماهانه، هم تورم نقطه به نقطه و هم تورم میانگین نه تنها سه رقمی نشده است بلکه کاهش یافته و روندی کاهشی نیز دارد.

وی با بیان اینکه قطعاً سال آینده حجم پروژه‌های افتتاحی بیشتر از امسال خواهد بود گفت: چهار هزار هکتار از طرح میگو در استان مورد بهره برداری قرار گرفته است و شش هزار هکتار نیز باقی مانده است که طی تفاهم نامه امضا شده با قرارگاه خاتم الانبیا، با اعتباری بالغ بر ۱،۶۰۰ میلیارد تومان و و احداث ۲۵۰ مزرعه انشاا…در یک سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

حق شناس با اشاره به اینکه عملیات اکتشاف گاز در استان آغاز شده است افزود: حداکثر طی سه الی چهار ماه آینده عملیات حفاری آغاز خواهد شد و در صورت اکتشاف آن تحول بسیار خوبی را در استان شاهد خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه گلستان افتتاح پروژه دانشگاهی هفته دولت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دانشگاه علوم کشاورزی بهره برداری پروژه ها حق شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۸۷۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رئیس دانشگاه تهران به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آئین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و روبان این افتتاحیه را قیچی کرد.

انسیه خزعلی، معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آئین افتتاح ساختمان دانشکده علوم خانواده که با حضور رئیس دانشگاه تهران و معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد، به اهمیت مسئله خانواده اشاره کرد و گفت: بسیاری از تهاجم‌های دشمن در راستای حذف و انحراف خانواده و فردگرایی و فاصله گرفتن از یک زندگی جمعی و مشارکتی و طبیعی در خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور کشورمان عنوان «جنبش تعهد به خانواده» را در سازمان ملل مطرح کردند.

استاد دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حرکت غرب در سه حیطه «با نفی جنسیت در سند ۲۰۳۰»، «رواج خانواده‌های تک واحدی» و «با به رسمیت شناختن خانواده‌های انحرافی و هم‌جنس» به خانواده ضربه می‌زند، تاکید کرد: وظیفه داریم مبانی و زیرساخت‌های شناساندن خانواده‌های فطری و طبیعی که اساس تربیت انسان‌ها در آن شکل می‌گیرد را مورد توجه قرار دهیم، بر این مبنا ایستادگی کنیم و پایداری نشان دهیم و در حطیه علمی قوی پیش برویم و تاکید بر خانواده گسترده در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی را معرفی کنیم.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به عنوان مرکزیت و محوریت شناساندن خانواده، پشتیبانی از خانواده و انتشار و گسترش فکر در حوزه خانواده عمل کند، گفت: سند تعهد به خانواده آماده شده است و این سند در روز بین‌المللی خانواده رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: در دوره جاری مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق شدیم تا در شورای گسترش آموزش عالی مصوب کنیم که دانشکده علوم خانواده در سه دانشگاه تهران، شهیدبهشتی و الزهرا (س) ایجاد شود.

دکتر عموعابدینی، گسترش فعالیت‌های علمی بین رشته‌ای در قالب دانشکده علوم خانواده را مسیر درستی در راستای تقویت خانواده در پرتو تعلیم و تربیت دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه تحولی وزارت علوم که سال گذشته به دانشگاه‌ها اعلام شد، ایجاد ۱۵ رشته مرتبط با خانواده مورد تاکید قرار گرفت.

در آغاز این برنامه نیز دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، گزارشی از روند تاسیس و راه‌اندازی این دانشکده ارائه کرد و گفت: نیاز بود مبنای تاسیس این دانشکده بر پایه توسعه زیست‌بوم، گفتمان‌سازی، اجتماع‌سازی و ارائه راه حل‌های بر پایه نوآوری اجتماعی داشته باشیم؛ چراکه ضرورت تاسیس دانشکده علوم خانواده بر پایه برخی شاخص‌ها نظیر جمعیت، سلامت اجتماعی، سلامت فیزیکی و توانمندسازی و مباحثی در زمینه حکمرانی است.

وی در ادامه سخنان خود به معرفی ارکان دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده پرداخت و گفت: دانشکده دارای چندین رکن از جمله بخش آموزش و پژوهش، اندیشکده کسب‌وکار خانوادگی، مرکز مطالعات زنان و خانواده و خانه خلاق و نوآوری، آزمایشگاه تاثیر، اندیشکده تاثیر و نوآوری اجتماعی و مرکز جامع تعلیم و تربیت خانواده‌محور است.

رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران همچنین به همکاری دانشگاه علوم پزشکی در این دانشکده اشاره کرد و گفت: این دانشکده با گروه سلامت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری دارد و یکی از گروه‌های مستقر در این دانشکده به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اجرا می‌شود.

دکتر یزدیان به اهداف راه‌اندازی اندیشکده کسب‌وکار این دانشکده نیز پرداخت و گفت: هدف از راه‌اندازی این اندیشکده، افزایش توانمندی در حوزه کسب‌وکار خانوادگی و کنشگری سالم بین صنعت، دانشگاه و حاکمیت است.

رئیس دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران، ضمن معرفی و بیان اهداف مرکز مطالعات زنان و خانه خلاق و نوآوری، از راه‌اندازی آزمایشگاه تاثیر از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این آزمایشگاه جامع، نخستین آزمایشگاه در حوزه علوم انسانی است و یک ابرپروژه و یک پروژه پیشران و یک هم‌آفرینی برای آینده است که عملاً فعالیت‌ها، طرح‌ها و سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در حوزه زنان انجام خواهد شد را از نظر تاثیرگذاری بررسی می‌کند.

وی هدف از تاسیس اندیشکده بانکداری و نوآوری اجتماعی را ارتقای پژوهش‌ها در زمینه بانکداری و مالی بر پایه نوآوری اجتماعی ولی برای ارتقای تعالی خانواده دانست و در بخش دیگری از سخنان خود به نحوه جذب دانشجو در این دانشکده پرداخت و پذیریش از طریق آزمون سراسری، استاد محوری و معرفی از طریق سازمان‌ها و ارگان‌ها را از جمله روش‌های جذب دانشجو در این دانشکده برشمرد.

وی در پایان به راه‌اندازی سایت دانشکده علوم خانواده به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسه اشاره کرد و گفت: به زودی زبان عربی نیز به این زبان‌ها افزوده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴