Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: یک مرکز نوآوری در دانشگاه در حال ایجاد است و با این مرکز، می‌توانیم همه گروه‌های کارآفرین را گردهم آوریم.

حمیدرضا رضایی، معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به اقدامات این دانشگاه در مسیر دانشگاه کارآفرین اشاره کرد و گفت: برنامه‌های مختلفی داریم و هنوز در ابتدای راه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
کارآفرینی در دانشگاه‌ها در حال شکل گیری است و باید در ابتدا کارآفرینی را در بخش‌های تخصصی خودمان گسترش دهیم.

رضایی با بیان اینکه تاکنون برخی بخش‌های تخصصی در دانشگاه ما در حوزه کارآفرینی فعال شده اند، ادامه داد: تعداد قابل توجهی از دانشجویان ما توانسته اند در این زمینه‌ها موفق شوند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افزود: تعدادی طرح زودبازده را در دانشگاه اجرا کردیم که در سطح دانشگاه به نتیجه اقتصادی برسد. البته ممکن است چند سالی طول بکشد تا به نقطه سوددهی یا درآمد و هزینه یکسان برسد، اما این طرح‌ها کار خود را آغاز کرده اند.

وی با بیان اینکه تولید قارچ یا گیاهان دارویی از جمله فعالیت‌های کارآفرینی زودبازده در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تعریف شده، افزود: تولید انواع قارچ در کارگاه‌های کوچک از دو سال قبل آغاز شده و اکنون توانسته اند به نقطه درآمد هزینه یکسان برسند.

رضایی ادامه داد: گروه‌هایی کارآفرینی که بتوانند در گام‌های اولیه خود موفق شوند، در مراکز رشد استقرار می‌یابند و پس از آن کمک‌های مالی و معنوی دانشگاه مانند در اختیار گذاشتن برخی امکانات یا ارائه مشاوره‌های کارآفرینی به آنان صورت می‌گیرد تا مسیر خود به سمت ایجاد شرکت‌های دانش بنیان هموار کنند.

وی بیان کرد: یکی از فعالیت‌های مهم در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، تولید زالو و محصولات جانبی آن است که این محصولات جانبی ارزش افزوده بیشتری از تولید زالو دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار کرد: زالو در شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه پرورش می‌یابد و محصولات جانبی را نیز خودمان به دست می‌آوریم.

وی با بیان اینکه اولین گام‌ها را برای توسعه کارآفرینی در دانشگاه را برداشته ایم، اشاره کرد: یک مرکز نوآوری در دانشگاه در حال ایجاد است و با این مرکز، می‌توانیم همه گروه‌های کارآفرین را در یک مکان مشخص گردهم آوریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم کشاورزی گرگان هفته پژوهش مرکز نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان

یکی از فعالان حوزه کارآفرینی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور می‌داند که می‌توان در قالب پایان نامه‌های دانشگاهی اقدام به کارآفرینی در قشر دانشجویان کرد.

مهیار رفیعی فعال کارآفرینی کشور در حوزه‌های کشاورزی و زیست فناوری و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موضوع کارآفرینی و دانش بنیان از مهمترین رویکردهای حال حاضر کشور است که با در نظر گرفتن راهبردی بودن این حوزه، نیاز است تا چنین موضوعاتی مورد توجه سازمان‌های ذیربط و مراکز علمی قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان آن طور که باید از بحث کارآفرینی و دانش بنیان اطلاعی ندارند و بیشتر آنها از مراحل و روال صحیح ارائه ایده تا دانش بنیان شدن، ناآگاه هستند.

رفیعی یکی از راه حل‌های پیش رو برای گسترش و پیشرفت دانش بنیانی و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان را تشویق آنها به سمت نوآوری و ایده‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن نیازهای اساسی کشور دانست و یادآور شد: این امر باید از سوی دانشگاه‌ها و در قالب حمایت از پایان نامه‌ها صورت گیرد.

این فعال حوزه کارآفرینی تاکید کرد: از سوی دیگر برای ترویج کارآفرینی در کشور نیاز است تا ایجاد هسته‌های فناور خلاق و روال صحیح شکل گیری آنها به عنوان یکی از سنجه‌های مهم برای پایش وضعیت دانش بنیانی کشور مورد نظر قرار گیرد. عدم توجه به شکل گیری هسته‌های فناور و عدم حمایت آنها موجب خواهد شد که کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپی با موفقیت همراه نباشد.

وی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه‌های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در همین راستا باید تعاملات بین سازمانی بیشتر شود ضمن آنکه به دانشگاه‌ها به عنوان نیروی محرکه تولیدملی و دانش بنیان باید نگاه ویژه صورت گیرد تا شاهد رونق کارآفرینی و دانش بنیان در سطح کشور باشیم ضمن آنکه فعالیت هم راستا و همگام دستگاه‌های ذی‌ربط نیز می‌تواند نقش چشمگیری در اعتلا دانش بنیانی و رونق تولید ملی داشته باشد.

رفیعی تاکید کرد: بطور حتم حمایت از موضوع کارآفرینی و دانش بنیان موجب پیشرفت کشور در اکثر زمینه‌ها، رونق اقتصاد ملی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴