Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@11:50:30 GMT

آب شیرین به خلیج گرگان نمی رسد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۸۸۴۰

آب شیرین به خلیج گرگان نمی رسد

گلستان-ایجاد سدهای مختلف جلوی ورود آب شیرین به خلیج گرگان را گرفته است و کانال خوزینی که مجرای تنفسی این خلیج است باید هرچه زودتر بازگشایی شود.

به گزارش قدس آنلاین،استاندار گلستان با تأکید بر حفظ محیط زیست و اهمیت منابع طبیعی گفت: هیچ پروژه‌ای در استان اجرا نخواهد شد مگر این که پیوست محیط زیستی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق‌شناس سدسازی را در کاهش ورودی آب به خلیج گرگان مؤثر دانست و گفت: ایجاد سدهای مختلف جلوی ورود آب شیرین به خلیج را گرفته است و کانال خوزینی که مجرای تنفسی این خلیج است باید هرچه زودتر بازگشایی شود.

وی با اشاره به تشکیل ستاد توسعه درختکاری در استان افزود: دانشگاه منابع طبیعی گرگان به عنوان معتبرترین دانشگاه منطقه شمال کشور موظف است در زمینه توسعه درختکاری در استان راهکارهای اجرایی ارائه دهد. آموزش و پرورش استان نیز بخشی از این طرح را برعهده خواهدداشت و منابع طبیعی نیز باید زمین مناسب برای این کار اختصاص دهد.

وی گفت: عوارض محیط زیستی خشک شدن خلیج باید موردتوجه مسئولان قرار گیرد و پیش از وقوع بحران به فکر علاج آن باشیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استاندار گلستان خلیج گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلارد گفت: آفت جوانه خوار بلوط به جان جنگل‌های بلوط شهرستان فلارد افتاده و موجب شده است جنگل بلوط این شهرستان در معرض خطر و آسیب جدی قرار گیرد.
یونس خلیلی افزود: در همین راستا با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مبارزه با این آفت در شهرستان فلارد را از ۱۶ فروردین امسال آغاز کردیم.
وی گفت: طغیان آفت جوانه خوار بلوط باعث کاهش رویش، زوال جنگل، تغییر در زادآوری و توالی و حتی باعث مرگ و میر درختان می‌شود.
خلیلی خاطر نشان کرد: لارو‌های ابتدایی این آفت در اوایل فصل بهار وارد جوانه‌های بلوط می‌شوند و از آن تغذیه می‌کنند در حالی که لارو‌های رشد کرده و بزرگ شده، از برگ‌ها تغذیه می‌کنند تا جایی که درختان در اواخر بهار کاملا عاری از برگ می‌شوند.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلارد گفت: برای حفاظت و صیانت از جنگل‌های بلوط، کار مبارزه با این آفت در سطح ۶۶۷ هکتار از جنگل‌های بلوط شهرستان فلارد در بخش‌های مرکزی و امامزاده حسن با ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی از ۱۶ فروردین امسال شروع شد.

دیگر خبرها

  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • بازداشت عامل تیراندازی به ماموران منابع طبیعی مازندران
  • خلع ید ۳۳ هزار متر مربع اراضی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • کشف ۳ تن چوب قاچاق در سوادکوه
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر