Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر یکشنبه با حضور محققان و روسای مراکز علمی ایران و چین دفتر مرکز علمی انیستیتو فلات تبت چین در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این مراسم اظهار کرد: با توجه به اینکه در برنامه ششم توسعه کشور، توسعه روابط علمی و بین الملل برای مراکز علمی منظور شده است لذا تلاش های زیادی برای رونق دیپلماسی علمی و تحقیقاتی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی نجفی نژاد افزود: در ۹ ماه پیش تفاهم نامه مقدماتی افتتاح این دفتر به امضا طرفین رسید و امروز هم تفاهم نامه اجرایی و عملیاتی و برنامه اقدام این مرکز به امضا رسید.

وی ادامه داد: پس از دو سال پیگیری های دو جانبه با آکادمی علوم چین و انیستیتو فلات تبت شاهد بهره برداری از دفتر مرکز علمی دفتر انستیتو فلات تبت در دانشگاه علوم کشاروزی گرگان هستیم که به نوبه سطح کشور به عنوان اولین مرکز شناخته می شود.

نجفی نژاد بیان کرد: افزایش تبادلات علمی دوطرفه، توانمند سازی هسته های علمی، برگزاری کارگاه های آموزشی و امکان برقراری فرصت های تحصیلی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دو کشور چین و ایران از جمله پیامدهای افتتاح این دفتر در دانشگاه گرگان است.

وی همچنین گفت: براساس تفاهم صورت گرفته دانشجویان هر یک از مراکز علمی این تفاهم نامه امکان بهره مندی از فرصت حضور سه تا ۶ ماه در دانشگاه های طرف مقابل را به دست خواهند آورد.

نجفی نژاد اظهار کرد: با توجه به نیاز و ضرورت استان مقدمات برگزاری اولین کارگاه آموزشی با محوریت مدیریت سیل و بحران در مهرماه سال جاری فراهم شده است و تلاش می کنیم با توجه به تجارت طرف چینی دانش و دانسته های علمی و تحقیقاتی دانشجویان ایرانی را در این حوزه تقویت کنیم.

وی همچنین از برگزاری همایش تغییر اقلیم و تغییر محیط زیست در گرگان خبر داد و گفت: این همایش دو روزه که از دیروز شنبه در گرگان آغاز شده است با حضور ۷۵ نفر از محققان داخلی و خارجی در حال اجرا است و در آن ۱۵ مقاله به صورت سخنرانی و پنج مقاله به صورت پوستر رائه خواهد شد و تعدادی از محققان مرکز آکادمیک علوم چین همچنین به ارائه مقاله خواهند پرداخت.

به گفته نجفی نژاد در این همایش مباحثی همچون دغدغه های پیرامون تغییر اقلیم، مشکلات زیست محیطی و مسائل و مشکلات خاک، علوم آبخیزداری، هیدرولوژی و ریزگرد ها به بحث و تبادل نظر گذاشته خواهد شد.

کد خبر 4602644

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۸۸۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث